عبدالحسین رحیمی در جلسه ستاد استانی اربعین حسینی در کرمان اظهار کرد: پیگیر مجوز موکبها هستیم و تاکنون ۴۰ موکب را مجوز دادهایم.
رحیمی با بیان اینکه اگر بگوییم ستاد استان کرمان رتبه نخست را در ساماندهی موکبها دارد، اغراق نیست و نیروها به خوبی کار خود را انجام دادهاند، تصریح کرد: موکبهای استان کرمان در ایام اربعین سال گذشته حدود ۹۴ هزار پرس صبحانه، نهار و شام توزیع کرده و روزانه حدود ۲۵ هزار خانم و آقا را نیز اسکان دادهاند.
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان با اشاره به اینکه در سال جاری در خروج اقلام و ماشینها از ایران مشکل داریم، عنوان کرد: در سال گذشته در گمرکِ مرز به ما مجوز میدادند که امسال طبق اعلام تهران باید از استان خودمان مجوز دریافت کنیم که در این رابطه با مشکل مواجه شدهایم و ثبت هر خودرو و … به نام موکب مشمول مالیات میشود که باید این مسئله حل شود؛ همچنین برای مجوز خروج اتوبوسها از کشور با مشکل مواجه شدهایم.
محمدرضا قادر مدیرکل گمرکات استان کرمان نیز در این جلسه گفت: هماهنگیهای لازم در این زمینه صورت گرفته و در صورتی که اقلامی قرار است از کشور خارج شود و برگردد، اظهارنامه خروج موقت پر میکنند و در بحث صادرات اصلا مالیات تعلق نمیگیرد لذا مشکلی وجود ندارد.
براساس این گزارش، محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز در این جلسه با تاکید بر خدمترسانی خالصانه به زائران اربعین اظهار کرد: سفر بسیار مهمی است و شاید بزرگترین پدیده فرهنگی، امنیتی و سیاسی ما در طول سال است و تنظیم برنامهها و کیفیت آن کار دشواری است.
وی با بیان اینکه آغاز خدماترسانی به زائران اربعین و کار در ایران از ۱۳ تا ۲۷ مهرماه است، افزود: باید در بحث حمل و نقل و قیمت دقت و نظارت بیشتری صورت بگیرد تا قیمتها افزایش نداشته باشد؛ ضمن اینکه نباید تفاوت فاحشی بین قیمت استان کرمان با دیگر استانها باشد.
بصیری تصریح کرد: باید با استقرار موکبها، آدرس آنها به اطلاع مردم برسد و دیگر اطلاعات موردنیاز مردم و آدرس مراکز درمانی در اختیار آنها قرار بگیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان با تاکید بر اینکه باید نظم و انضباط در حرکت بزرگ اربعین حاکم باشد و هدف، هماهنگی، وحدت و خدمترسانی بیشتر به زائران در سایهی همکاری است، افزود: باید بر کار موکبهای داخل استان و ایستگاههای صلواتی نیز دقت و نظارت کرد و موارد کنترل شود.