ذبیحالله بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خدماتی که امسال در پیادهروی اربعین حسینی ارائه شد، ۱۰۰ درصد به صورت مردمی بود، افزود: امسال برای اینکه بتوانیم مدیریت واحدی بر ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی توسط موکبهای زنجان داشته باشیم، از منابعی که حاصل نذورات مردمی است، استفاده کردیم.
وی با یادآوری اینکه این نوع مدیریت در سالجاری در حالی اعمال میشود که با شرایط سخت اقتصادی نیز مواجه هستیم، ادامه داد: با همه این اوصاف ستاد اربعین استان زنجان در سالجاری کاملا به صورت مردمی مدیریت میشود و حتی مبلغی را که شهرداری در سنوات گذشته به این ستاد کمک میکرد را نیز به واسطه کمکهای مردمی، دریافت نکردیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۲۱ موکب استان زنجان از ۱۸ مهرماه در عراق مستقر شده و سرویسدهی و خدماتدهی خود را آغاز کردند تصریح کرد: این در حالی است که برخی از موکبها نیز چند روز بعد از اربعین به این خدماتدهی ادامه دادند.
بابایی یادآور شد: از ۲۱ موکب زنجانی، ۱۱ موکب در شهر نجف، چهار موکب در مسیر نجف به کربلا، چهار موکب در شهر کربلا و دو موکب نیز در سامرا بودند.
رئیس ستاد عتبات عالیات استان زنجان با بیان اینکه برای موکبهای زنجان در سالجاری حدود ۲۶ هزار پرس غذا در هر وعده و برای اسکان نیز ۲۵ هزار نفر پیشبینی شده بود، خاطرنشان کرد: هر چند در مورد غذا در برخی موارد از میزان ۲ برابر هم عبور کرده و در مورد اسکان نیز در برخی موارد شاهد اسکان ۳۰ هزار نفر توسط موکبهای زنجان بودیم.