موسی جوینده در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیشبینی میزان مشارکت ردم استان در فیض توسعه عتبات در سال گذشته سه میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان بود که در عمل مردم ولایتمدار استان بیش از این رقم را برای کمک به بازسازی عتبات اهداء کردند.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در زمینه کمک به بازسازی عتبات عالیات پیشرو است گفت: سال گذشته به دلیل شرایط کرونا و برخی محدودیتها جلسهای درخصوص کمک به بازسازی عتبات عالیات نداشتیم و مردم سراغ مجموعه ما برای اهدای کمکهای خود آمدند که قابل تقدیر است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهار داشت: در این شرایط کرونا و مسائل اقتصادی، افزیش ۳۵ درصدی مشارکت مردم در بازسازی اماکن مقدسه قابل تقدیر است و نشان از اعتقادات قوی مردم منطقه و ارادت خالصانه آنان به ائمه اطهار (ع) دارد.
وی افزود: کشاورزان استان عنایت ویژهای به اهدای درختان پسته، زرشک، عناب و محصول زعفران به عتبات عالیات داشتهاند به طوری که کشاورزان سرایانی تاکنون ۶۵۰ اصله درخت پسته را به این منظور اهدا کردند و سایر کشاورزان استان نیز درخصوص اهدای انواع محصولات پای کار آمدند.
جوینده اظهار داشت: کمکهای مردم استان در زمینه احداث و تکمیل صحن حضرت فاطمه الزهرا (س) در حرم امام علی (ع)، صحن حضرت زینب (س) در کربلای معلی و صحن امام باقر (ع) در شهر مقدس کاظمین هزینه شده است.
وی گفت: بانوان خراسان جنوبی نیز در زمینه بافت قالی برای بازسازی عتبات عالیات با رعایت پروتکلهای بهداشتی در دوران کرونا پای کار هستند و سال گذشته ۵۰۰ متر مربع فرش دستباف بافته و اهدا شد.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در اعزام نیروی کار برای بازسازی عتبات عالیات هم پیشرو است اضافه کرد: سال گذشته ۴۰۰ نیروی کار شامل سنگ کار، کاشی کار و کارگر ساده به کشور عراق با رعایت ضوابط بهداشتی اعزام شدند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: هیچ پروژهای در عتبات عالیات به دلیل شیوع کرونا تعطیل نشده است و اقدامات بازسازی اماکن مقدسه همچنان ادامه دارد.
وی درباره احداث زائرسرای مردم خراسان جنوبی در مشهد مقدس هم گفت: عملیات اجرایی این پروژه بزرگ آغاز شد و گودبرداری به عمق ۶ متر انجام شده است.
جوینده بیان کرد: مردم خراسان جنوبی تاکنون ۲ میلیارد تومان برای احداث زائرسرا کمک کردند و با توجه به اینکه اتمام پروژه نیازمند اعتبارات کلان است همچنان به کمک مردم و خیرین نیاز داریم.