تعداد بازدید: ۱۷۷۴
کد خبر: ۳۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹ - 10 July 1400

فعالیت ۴۰ کارگاه قالی‌باقی در چهارمحال و بختیاری برای بازسازی عتبات

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر ۴۰ کارگاه قالی‌بافی عمومی و فردی در استان جهت کمک به بازسازی عتبات عالیات فعال است و تاکنون بیش از ۲۰۰ تخته فرش توسط بانوان هم‌استانی بافته شده است.

علی کیانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: ستاد بازسازی عتبات عالیات حدود ۱۸ سال پیش براساس تفکر جهادی تشکیل شد که حاج قاسم سلیمانی با دیدن قبور و حرم ائمه اطهار و مشکلات زیرساختی و بنای آن‌ها و با توجه به کمک‌هایی که مردم در راستای بازسازی و نوسازی این حرم‌ها و قبور انجام می‌دادند تصمیم گرفت ستادی تحت عنوان ستاد عتبات عالیات به منظور انسجام، مدیریت و تمرکز کمک‌ها و نذورات مردمی و بازسازی کارشناسانه و مهندسی حرم و قبور ائمه اطهار ایجاد کند.
وی با اشاره به فعالیت‌های گوناگون این ستاد، افزود: صحن حضرت زینب (س) با زیربنای ۱۶۸ هزارمترمربع در جوار حرم مطهر امام حسین (ع) در حال ساخت است که بخشی از پروژه کربلا است و تاکنون نزدیک به ۲۰۰ پروژه بازسازی و نوسازی با استفاده از بهترین کارشناسان و مهندسان انجام شده و کمک‌ها از سایر کشور‌های مسلمان نیز بوده است چرا که ستاد در کشور‌های دیگر نیز دفتر فعال دارد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در استان ۲۵ موکب ثبت شده دارد که در طول سال نیز فعال هستند و در مواقعی مانند کرونا، سیل، زلزله از امکانات و تحهیزات این موکب‌ها برای خدمت‌رسانی به مردم از جمله پخت غذای گرم و... استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای سال آینده چندین موکب در قالب یک قرارگاه فعالیت خواهند داشت و ۳ قرارگاه برای استان چهارمحال و بختیاری در نجف، بین‌راه و کربلا پیش‌بینی شده که انواع خدمات در هر کدام از آن‌ها به صورت تجمیعی ارائه می‌شود.
کیانی تشریح کرد: برخی طرح‌های اجرایی از سوی ستاد کشوری ابلاغ و برخی استانی و ابتکاری است که از آن جمله طرح بافت فرش در استان است که از سال ۹۶ آغاز و در حال حاضر ۴۰ کارگاه قالی‌بافی عمومی و فردی در استان فعال است و تاکنون بالغ‌بر ۲۰۰ تخته فرش توسط بانوان هم‌استانی بافته شده است.
وی عنوان داشت: طرح «برکت» برای دومین سال در استان بخصوص شهرستان سامان و بخش زاینده‌رود اجرا و توسط باغداران به منظور پربرکت شدن محصولشان با ارائه بادام و گردو در بسته‌بندی‌های مخصوص انجام می‌شود که سال گذشته گردو و بادام به ارزش ۱۶۵ میلیون تومان تحویل شد و امسال نیز در روز اربعین باغداران محصولات را به جایگاه تحویل می‌دهند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تصریح کرد: طرح «دنیای نور» برای افرادی که مایل به پرداخت اقساطی نذورات خود از یک میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان طی اقساط ۶۰ ماهه و از طریق قرض‌الحسنه رسالت بدون ضمانت انجام و به حساب ستاد عتبات عالیات واریز می‌شود.
وی از طرح «سند افتخار» خبر داد و گفت: در این طرح هزینه ساخت یک مترمربع از صحن حرم که حدودا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است توسط فرد تقبل و سند افتخار ساخت آن برای او صادر می‌شود، همچنین طرح «کوثرانه» به منظور جمع‌آوری کمک‌های خرد به شماره حساب ستاد واریز خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو
پرطرفدارترین