محمد حسن اصغری در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بازرسان که خود از اعضای ستاد عتبات عالیات مازندران و فعال در زمینه برگزاری مراسمهای مذهبی هستند در ایام اربعین حسینی و برپایی موکبها در این بخش به خدمت گرفته شده اند.
وی ادامه داد: این افراد در موکبهای مازندران که در ایران و عراق مستقر است به صورت مستمر و با بازدیدهایی که انجام میدهند وضعیت خدماتدهی به زائران را بررسی میکنند. همچنین در صورت وجود کمبود و نواقصی این مسائل را به ستاد اربعین حسینی استان گزارش میدهند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات مازندران اظهار داشت: همچنین این بازرسان موضوعات و گلایههای مطرح شده از سوی زائران در خصوص نحوه خدماتدهی موکبها را جمع آوری و به ستاد اربعین استان منتقل میکنند تا اقدامات لازم برای برطرف کردن این مشکلات انجام شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون گزارشی از کم کاری و یا سهل انگاری در انجام وظایف توسط موکبهای مازندران گزارش نشده است، افزود: ۳۵ موکب استان به غیر از چند موکب تا پایان روز اربعین حسینی در محلهای مورد نظر مستقر هستند.
به گفته اصغری این موکبها روزانه به ۵۰ هزار زائر خدمات تغذیه، درمان و اسکان توسط حدود سه هزار نیروی خدماتی ارائه میکنند.
وی حضور طولانی مدت زائران در کربلا که گاهی ۱۰ روز نیز ادامه دارد را به عنوان یکی از چالشهایی ذکر کرد که میتواند در ارائه خدمات رفاهی به افراد تاثیر بگذارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات مازندران از زائران خواست تا توقف در کربلا را کوتاه کنند و پس از اقامت پنج روزه در عراق این کشور را ترک کنند تا موکبها بتوانند خدماتدهی مطلوبی را به دیگر زائران داشته باشند.