تعداد بازدید: ۱۸۲۶
کد خبر: ۵۰۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۳ - 30 August 1401

مشارکت استادکاران ملایری در پروژه‌های عتبات

از ابتدای فعالیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ملایر تاکنون، یک‌هزار و ۶۵۰ استادکار در حرفه‌های مختلف از این شهرستان به عتبات اعزام شده‌اند.

شهاب رضائی رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان ملایر اظهار داشت: دفتر ستاد در این شهرستان به مدت ۱۰ سال به صورت مستقل زیر نظر تهران بود که تا سال ۱۳۹۴ اقداماتی همچون اعزام کارگر و بنا به عتبات عالیات، کربلا و نجف، مشارکت در ساخت درب حرم، ساخت سرویس،‌های بهداشتی، مشارکت در ساخت بیمارستان شفاء سامراء داشتیم.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۵ با توجه به سیاست‌های ستاد عتبات عالیات، ملایر زیر نظر استان همدان فعالیت می‌کند.
رضایی بیان کرد: از ابتدای فعالیت تاکنون یک‌هزار و ۶۵۰ کارگر و بنا از این شهرستان در حرفه‌های مختلف، به عتبات عالیات اعزام کردیم که از ابتدای امسال تاکنون هفت نفر کارگر و بنا به کربلا اعزام شد.
وی افزود: سال گذشته ۱۷۵ میلیون تومان نذورات در این شهرستان جمع‌آوری شد که بیشتر از سهمیه بود.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان ملایر یادآور شد: امسال از سهمیه ابلاغی، یکصد میلیون تومان تاکنون به صورت نقدی و غیرنقدی شامل چهار تخته فرش و طلا جمع‌آوری شده است.
رضایی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا تا حدودی جمع‌اوری نذورات برای بازسازی عتبات عالیات را محدود کرد، گفت: برای جمع‌آوری کمک‌ها و نذورات مردمی، در حوزه تبلیغات و فرهنگی باید بیشتر کار کنیم و نیازمند کمک و حمایت بیشتر خیران و مسئولان هستیم.
وی جمع‌آوری نذورات مردمی و اعزام کارگران را از برنامه‌های اصلی این ستاد برشمرد و اظهار داشت: ستاد عتبات عالیات در ملایر مکان مناسبی ندارد که رایزنی‌هایی در این زمینه " روز پنجشنبه در گفتگو یا ایرنا اظهار داشت: مردم ملایر با شرکت در این کار خیر، تاکنون ۲۳ خشت طلا در قالب واریز سه میلیون تومان وجه نقد خریداری کردند و سند معنوی به نام فرد ثبت می‌شود.
وی بیان کرد: در طرح دیگر ستاد عتبات عالیات، بازسازی صحن عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) و احداث شبستان در راستای توسعه حرم امام حسین (ع) در دست اجرا است که مردم ملایر با نیت‌های متفاوت، ۴۳ هزار مترمربع در قالب پرداخت چهار میلیون تومان هزینه ساخت یک مترمربع زمین خریداری کردند و از نظر معنوی یک مترمربع زمین به نام فرد سند زده می‌شود.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان ملایر ادامه داد: برای مشارکت همه مردم در این امر خیر و معنوی و ادای نذر خود، بانک رسالت تسهیلاتی با مبلغ چهار میلیون تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.
رضایی گفت: امسال یک مورد وقف منزل مسکونی به ارزش بیش از یک میلیارد تومان در ملایر برای ستاد عتبات عالیات داشتیم که برای بازسازی عتبات عالیات هزینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه مردم می‌توانند در وقف زمین کشاورزی، خانه و باغ نیز در امر بازسازی عتبات عالیات مشارکت کنند، افزود: علاوه بر این هر خانواده‌ای می‌تواند سالانه پنج هزار تومان نذر امام حسین (ع) کند که این طرح در ملایر به خوبی دردست اجرا است و بیشتر در نیمه دوم که محصولات کشاورزی برداشت می‌شود، مردم نذر خود را ادا می‌کنند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرسان ملایر یادآور شد: این طرح از سال گذشته آغاز شده که ۷۰ میلیون تومان در سطح این شهرستان جمع‌آوری شد و امیدواریم این مبلغ امسال افزایش یابد.
رضایی با بیان اینکه تبلیغات ما برای معرفی و تشویق مردم در طرح نذر پنج هزار تومان، در فضای مجازی، مساجد محلات و سایر مناطق با حضور نمایندگان ستاد عتبات عالیات در ملایر در حال اجراست، بیان کرد: عشق و اردت مردم به سیدالشهدا (ع) به اندازه‌ای است که این طرح‌ها با استقبال گسترده مواجه شده است.
وی گفت: مردم می‌توانند برای ادای نذر خود به امام حسین (ع) و حرم اهل بیت (ع) حتی با خرید یک کیسه سیمان به بازسازی عتبات عالیات کمک کنند که در این راستا ملایری‌ها ۲۵۰ کیسه سیمان خریداری و اهدا کردند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان ملایر با اشاره به برنامه‌های این ستاد برای جذب کمک‌های مردمی بازسازی عتبات عالیات، گفت: در این راستا در صدد راه‌اندازی کارگاه قالیبافی در ملایر هستیم و دار و نخ قالی را برای بانوانی که علاقه‌مند هستند، آماده می‌کنیم تا به صورت نذری ببافند.
رضایی ادامه داد: فرش‌های بافته شده را فروخته و وجه نقد را در قالب مواد اولیه و مصالح تهیه و برای بازسازی عتبات عالیات به عراق ارسال می‌کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو
پرطرفدارترین