رحیم غلامی در جلسه ستاد اربعین استان مرکزی افزود: ۲۲ موکب نیز در کشور مستقر میشوند و خدمت رسانی به زائران را در دستور کار دارند.
وی گفت: ۲ هزار و ۲۸ نفر از برادران و هزار و ۱۲ نفر از خواهران همراه ۵۰ موکب در این مدت به کشور عراق اعزام میشوند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی گفت: ۷۴۷ نفر از برادران و ۴۱۸ نفر از خواهران نیز در اربعین امام حسین (ع) وظیفه خدمت رسانی به زائران را در داخل کشور برعهده دارند.
*تمامی ظرفیتهای دستگاههای استان مرکزی در اختیار ستاد اربعین قرار گیرد
استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: دستگاههای اجرایی استان باید تمامی ظرفیتها و تلاش خود را برای افزایش رضایتمندی در بین زائران ابا عبدالله الحسین (ع) به کار گیرند.
فرزاد مخلص الائمه افزود: اگر نارضایتی در زمینه خدمت رسانی به زائران اربعین وجود داشته باشند مربوط به دستگاههای دولتی بوده و دستگاههای دولتی باید رفع این مشکل را در دستور کار خود قرار دهند.
وی گفت: بر اساس پیش بینیهای انجام شده وزارت نفت هزینههای شهر مهران را برعهده گرفته و نیاز است بخشی از اعتبارات اختصاص یافته به موکبهای این شهر، به موکبهای بین راهی اختصاص یابد.
استاندار مرکزی افزود: سلامت و امنیت زائران و خادمان امام حسین (ع) از برنامههای اولویت دار استانداری بوده و با توجه به اینکه این استان از جمله استانهای پرتردد کشور به شمار میرود نیاز است نشست سوانح و تصادفات استان برگزار و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شود.
وی یادآور شد: با توجه به برگزاری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در سراسر استان، نیاز است ساز و کار لازم برای برگزاری این مراسم در استان توسط دستگاههای مربوطه اندیشیده شود.
مخلص الائمه از اخذ موافقتهای اولیه برای پرواز اربعین در این استان خبر داد و گفت: با اخذ این مجوز برخی از زائران ابا عبدالله الحسین (ع) از طریق این پرواز به کشور عراق منتقل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری و آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در اربعین باید آمادگی لازم برای اسکان زائران را داشته باشند.