تعداد بازدید: ۱۵۳۵
کد خبر: ۶۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ - 11 June 1402

روزانه ۲۰ هزار زائر اربعین در موکب‌های همدان پذیرایی می‌شوند

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان گفت: روزانه 20 هزار نفر در موکب‌های همدان در کربلای معلی پذیرایی می‌شوند.

محمدعلی بادامی در جمع خبرنگاران با موضوع تشریح برنامه‌های ستاد اربعین حسینی در استان همدان اظهار کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات مسئولیت‌های ویژه‌ای نظیر جمع‌آوری نذورات مردمی به منظور توسعه حرم‌های مطهر دارد که در این زمینه اقدامات خوبی در استان شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه استان همدان از سال‌های گذشته سه پروژه توسعه حرم‌های مطهر را آغاز کرده است افزود: خوشبختانه امروز پروژه صحن فاطمه‌الزهرا (س) در نجف به صورت کامل به اتمام رسیده است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به هزینه ۱۰ میلیارد تومانی از سوی استان همدان در اتمام این پروژه عنوان کرد: ۲ هزار و ۳۲۰ نفر نیروی انسانی با اعزام یک ماهه هر کدام، توانستند توسعه حرم را داشته باشند.

اهدای ۲ هزار و ۸۵۰ خشت طلا به حرم امام حسین (ع)

وی طرح ترفیع گنبد امام حسین (ع) را از دیگر پروژه‌های در دست اقدام ستاد عتبات عالیات استان همدان دانست و گفت: استان‌های همدان و کرمان، شهر‌های شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید همدانی بیش از ۲ هزار و ۸۵۰ خشت طلا هر کدام با قیمت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای ترفیع گنبد امام حسین (ع) اهدا کرده‌اند که بیشترین اهدایی را این دو استان داشته‌اند.

بادامی خاطرنشان کرد: استان همدان توانسته تاکنون ۲۴ کیلوگرم طلا در اعتاب مقدسه هدیه کند که بیشترین طلا برای گنبد مطلای اباعبدالحسین (ع) بوده و رتبه دوم یا سوم را در این بخش به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه اجرای پروژه صحن عقیله «تل زینبیه» در کربلای معلی از دیگر اقدامات است افزود: این پروژه در ۱۶۴ هزار مترمربع در چهار طبقه ساخته می‌شود.

فعالیت ۷ کارگاه قالی بافی برای اهدای قالی به حرم‌های مطهر

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷ کارگاه قالی بافی اهدای قالی به عتبات عالیات در استان همدان فعالیت دارد گفت: این کارگاه حسینیه کوچکی در مناسبت‌هاست و در طول سال نیز فرش‌هایی بافته و به بالاترین قیمت فروخته و هزینه به حرم‌های مطهر اعطا می‌شود.

هزینه عواید زمین‌های موقوفه برای حرم‌های مطهر

وی با بیان اینکه در حوزه مسکن نیز موقوفه‌هایی به نام شهید سلیمانی وجود دارد اضافه کرد: تاکنون ۴ قطعه زمین به عنوان وقف شهید حاج قاسم سلیمانی، وقف شده که عواید آن‌ها نیز به حرم‌های مطهر اهدا می‌شود.

بادامی با بیان اینکه باغداران و کشاورزان نیز بخشی از ثمره محصولات خود را به حرم‌های مطهر اهدا می‌کنند خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد منابع عتبات عالیات توسط بانوان تامین می‌شود.

جمع‌آوری ۷۵۰ میلیون تومان نذورات مردمی

وی تصریح کرد: در ۶ ماه نخست سال جاری قریب به ۷۵۰ میلیون تومان نذورات مردمی از سطح استان جمع آوری شده که پیش‌بینی می‌شود سه ماهه دوم رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی داشته باشد و به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه حضور مردمی مواکب در مدیریت بحران‌ها از وظایف دیگر ستاد عتبات عالیات است خاطرنشان کرد: ماموریت بعدی نیز مدیریت اربعین حسینی است که تقریبا هشت سال پیش با حضور زائران حسینی در کربلای معلی این برنامه آغاز شد.

وی با بیان اینکه ستاد اربعین حسینی به خاطر عزیمت انبوه عاشقان حسینی به کربلای معلی شکل گرفت افزود: در این ستاد ۱۸ کمیته فعالیت دارد که یکی از آن‌ها مشارکت مردمی را شامل می‌شود.

فعالیت ۲۹ موکب همدان در کربلای معلی

بادامی با بیان اینکه کمیته مشارکت مردمی توسط خیرین و افراد توانمند اداره می‌شود و آن‌ها در طول یک سال نذورات را جمع آوری و در ایام اربعین برای زائران اربعین حسینی هزینه می‌کنند گفت: خوشبختانه امسال ۲۹ موکب از استان همدان در کربلای معلی فعالیت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه تمام مواکب زیرساخت‌های لازم را فراهم کردند و روزانه ۲۰ هزار نفر پذیرایی می‌شوند که ۸ هزار خانم را شامل می‌شود عنوان کرد: قرار است چند موکب ۴۸ ساعت بعد از اربعین حسینی نیز فعالیت باشند تا خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی ارائه شود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو